Klantenbeoordeling
9.1
Funda goedkope makelaar VBO goedkope makelaar VBO goedkope makelaar

Welkom bij De Huizenbemiddelaar Amstelveen & De Ronde Venen

De Huizenbemiddelaar Amstelveen & De Ronde Venen

De makelaar voor Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, Rijsenhout,Ter Aar, Alphen ad Rijn, Vinkeveen, Mijdrecht, Kudelstaart, Leimuiden, Wilnis, Oude Meer, De Kwakel, Diemen, Nieuwkoop en omgeving. 


Uw professionele makelaar in de regio voor het aankopen en verkopen van een huis tegen een vast laag tarief van 995,- euro inclusief btw!
Wij zijn een landelijke organisatie met 45 vestigingen.

Wellicht heeft u vragen als: hoe kan dat, een huis aankopen of verkopen voor dat bedrag? Waar zit het addertje onder het gras? Ik moet dan zeker veel zelf doen?

Wij tonen u graag dat er geen addertje onder het gras zit en dat u alle vertrouwde werkzaamheden, die u van een makelaar verwacht, ook in onze diensten terugvindt.

Meer weten? Maak persoonlijk en vrijblijvend kennis met onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zult zien dat het de investering van een uurtje van uw tijd zeker waard is!

 

 Volledige aan- of verkoopbemiddeling voor een vast laag bedrag!      

    

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Amstelveen & De Ronde Venen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-